Sabri YARGUCU - Müdür Yrd

Aydın ili Sultanhisar ilçesi Atça beldesinde doğdu. İlk ve ortaokulu aynı beldede bitirdikten sonra lise öğrenimini Atça Endüstri Meslek  Lisesinde yaptı. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.

1996 yılında Erzurum ili İspir ilçesinde öğretmenliğe başladı. 2004 yılında atandığı Eskişehir ili Beylikova ilçesi Çok Programlı Lisesinde 2 yılı müdür yardımcısı olmak üzere 3 yıl çalıştı. Daha sonra İzmir ili Bayındır İlçesi Bayındır Endüstri Meslek Lisesine atandı. Burada 8 yılı müdür yardımcılığı olmak üzere toplam 9 yıl öğretmenlik yaptı. Halen Bayındır Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

(232) 581 4838 (232) 581 5808 Eposta