Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Evrensel düşünen, çağdaş bireyler yetiştirme gayreti içinde olan eğitimcilerin bir araya geldiği fikirlerinin tartıştığı ve bilgilerin paylaşıldığı bir ortam yaratmak. Sosyal paydaşlarının bugün ve gelecekteki beklentilere cevap vererek müşteri memnuniyetini arttırmayı, eğitimli ve uzman personeli ile en üst derecede hizmet sunmayı, hedeflerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmeyi, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet ve kalite sistemini sürekli iyileştirerek eşdeğer kurumlar arasında lider olmak.

Misyon: Deneyimli yöneticilerimiz, seçkin personellerimiz, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, Sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmak. Öğretmen evimizin geniş imkânlarını, İlçemizin doğal güzellikleri ile bütünleşmiş, öğretmenlerimizin buluşma noktası olarak mutlu bireylerin artarak toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu bir konaklama ortamı sunmak. Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyaçlarını yetkimiz, çalışma şartlarımız ölçüsünde karşılayabilmektir.

Başarılar:

Saatler: